Social

Mini Ştiri: Slobozia Ciorăşti: La spital după incendiu

Ziarul de Vrancea
9 apr 2012 1135 vizualizări
Un bărbat de 33 ani din Slobozia Ciorăşti a fost internat la Spitalul din Focşani după ce a suferit arsuri pe mîini şi faţă.

Bărbatul a fost diagnosticat cu „arsură prin flacără gradul I-II facial şi gradul II-III mînă stîngă, expunere la fum” după ce a încercat să stingă un incendiu produs în propria locuinţă.
Cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă au ars mobilierul şi obiectele de uz casnic din bucătărie. (R. M.)

Panciu: Clădire dezafectată în flăcări

Pompierii au intervenit duminică seara în Panciu după ce a izbucnit un incendiu la o clădire dezafectată, proprietatea unei societăţi ce are ca domeniu de activitate fabricarea de elemente de dulgherie şi tîmplărie pentru construcţii. A ars, cel mai probabil din cauza unei ţigări, podeaua magaziei pe o suprafaţă de circa 200 mp. Pompierii au mai intervenit şi în
satul Rîmniceni, comuna Măicăneşti. În urma incendiului, care a fost provocat, cel mai probabil, de arc sau scînteie electrică produsă la un motor electric cu defecţiuni, au ars acoperişul unei magazii şi ustensile folosite la fabricarea vinului. (R. M.)

Tulnici: BMW cu numere expirate

Sîmbătă seara, poliţiştii l-au oprit în trafic în comuna Tulnici, pe Aurel S., 30 ani. Acesta conducea o maşină BMW, avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 13 decembrie 2011. Şoferul s-a ales cu dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat. (D.C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.