Social

Fără avorturi în Săptămîna Mare la Spitalul din Focşani

Raluca Manolache
8 apr 2012 8656 vizualizări
Medicii ginecologi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sfîntul Pantelimon” Focşani refuză să facă întreruperi de sarcină în Săptămîna Mare, cunoscută şi sub numele de “Săptămîna Patimilor”.

Toate femeile care au rămas însărcinate accidental şi vor să scape de viaţa pe care o poartă în pîntec vor trebui să aştepte să treacă perioada 9 – 24 aprilie pentru a se prezenta la chiuretaj. Chiar dacă dau dovadă de o anumită ipocrizie, doctorii le refuză pe unele paciente în această perioadă din considerente religioase. În acest an, 163 de femei au făcut avort la cabinetul de specialitate de la Spitalul Judeţean din Focşani. Preţul unui chiuretaj este 165 lei. Acesta scade în cazul în care pacienta are bilet de trimitere şi adeverinţă de asigurat. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
cetatean, acum 4393 zile, 6 ore, 38 minute, 19 secunde
Eu nu mai pot sa fac copii decat din ghips.Nici pe vremea lui Ceausescu nu am facut decat unul,pentru ca asa am vrut (dar nici chiuretaj nu am facut).Problema e ca a murit degeaba: - ne tinea in citeste integral
nick, acum 4393 zile, 21 ore, 20 minute, 10 secunde
Dar spaga mai iau?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.