Social

Vrîncenii au stat la coadă pentru teste de glicemie şi tensiune

Raluca Manolache
6 apr 2012 774 vizualizări
Sute de persoane au dorit să vadă cît de sănătoase sînt şi s-au adresat ieri cadrelor medicale de la Ambulanţa Vrancea pentru a-şi testa gratuit glicemia şi tensiunea.

Aceasta în cadrul campaniei “Lăsaţi-vă semnătura pe o faptă bună”, iniţiată de Asociaţia “Salvaţi o viaţă”. Acţiunea s-a organizat în Promenada Mall, iar cadrele medicale au primit şi sprijinul viitorilor asistenţi care învaţă la Şcoala Postliceală Sanitară “Carol Davila”. “SAJ, la iniţiativa tinerilor care lucrează în domeniul medical, prin Asociaţia «Salvaţi o viaţă», înfiinţată de către personalul Ambulanţei, a organizat campania «Lăsaţi-vă semnătura pe o faptă bună» prin care contribuie la prevenirea diabetului zaharat prin măsurarea glicemiei şi a îmbunătăţirii stilului de viaţă prin măsurea tensiunii. Ne dorim ca în judeţul Vrancea oamenii să trăiască sănătos şi să-şi dezvolte prudenţa de a se alimenta corespunzător fiecărei perioade de vîrstă. Oamenii sînt entuziaşti, deschişi şi foarte comunicativi”, a precizat Emilia Ştefănescu, preşedintele asociaţiei. Acţiunea va continua şi în week-end între orele 09.00 – 19.00. Cei ce doresc să ajute Ambulanţa pot completa declaraţia 230 şi direcţiona cei 2% către Asociaţia „Salvaţi o viaţă”. Codul de identificare fiscală este 27802227, cont nr. RO45CRCOX400100000242035 Banca Cooperatistă Putna Focşani, conform art.57(4)-(6) din Codul fiscal. Persoanele care doresc mai multe informaţii se pot adresa SAJ cu sediul pe str. Cuza Vodă nr.50-52 Focşani. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.