Social

Copil de 7 ani, bătut de tatăl vitreg pînă l-a băgat în spital

Raluca Manolache
30 mar 2012 1297 vizualizări
Micuţul a fost lovit în cap şi zgîriat pe faţă de mai multe ori

Un băiat de 7 ani din Panciu a avut nevoie de tratament medical după ce a fost bătut de tatăl vitreg. Lili Adrian C. şi-a revărsat nervii asupra băiatului, Alexandru R., provocîndu-i mai multe răni pe faţă. În momentul în care a ajuns acasă, mama copilului s-a autosesizat l-a transportat la Spital. De asemenea, femeia a sunat la poliţie şi a anunţat cele întîmplate. Medicii de la Panciu au decis să îl trimită la Spitalul Judeţean de Urgenţă, transferul fiind făcut de un echipaj de la Ambulanţă. Copilul a fost internat în secţia de chirurgie infantilă- terapie intensivă după de medicii de la UPU i-au pus diagnosticul de “traumatism cranio-facial cu multiple escoriaţii faciale prin agresiune domestică, hematom regiunea frontală, sindrom de vărsătură”. Copilul se află sub supravegherea medicilor de la chirurgie infantilă, dar şi a mamei. Ea este speriată de cele întîmplate şi nu înţelege de ce băiatul a fost bătut. Bărbatul are o fetiţă de patru ani cu mama băiatului. Pe Alexandru îl creşte de la vîrsta de doi ani. Cercetările sînt continuate de oamenii legii în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. Pe fir a intrat şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea. Specialiştii instituţiei au demarat o anchetă. De altfel, ieri o echipă de la DGASPC a mers la Spitalul din Focşani şi a stat de vorbă cu mama şi copilul bătut. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.