Social

Crucea Roşie Bergamo, învinsă la fotbal de filiala Vrancea cu 3 -7

Sorin Tudose
26 mar 2012 842 vizualizări
Partida s-a jucat după ce delegaţia italiană a adus în Vrancea circa 2.000 de kilograme de alimente

Crucea Roşie din Bergamo, Italia, a fost învinsă în week-end cu scorul de 3 – 7 de filiala Vrancea a instituţiei de caritate în cadrul unei partide de fotbal jucată la Homocea. O delegaţie a CR din Bergamo a ajuns sîmbătă în judeţeul nostru pentru a face o donaţie de alimente de circa 2.000 de kilograme cu diverse produse alimentare, preponderent paste făinoase. Mari amatori de sport, italienii au jucat şi o partidă de fotbal. În echipa adversă a jucat inclusiv Neculai Ionescu, preşedintele Crucii Roşii din Vrancea şi primarul comunei Homocea. „Sînt parteneii noştri mai vechi care au venit cu un transport de alimente, aşa cum fac în fiecare an. Ele sînt rezervate pentru programul nostru «Masa pe roţi» ai căror beneficiari sînt oamenii străzii, dar şi pentru ceilalţi beneficiari ai programelor desfăşurate de CR Vrancea. Au mai adus şi nişte televizoare şi articole de îmbrăcăminte. Aşteptam vizita prietenilor de la Bergamo cu mare bucurie. Ne leagă de ei o prietenie şi o colaborare veche şi strînsă. Fac şi ei eforturi ca şi noi pentru a colecta alimente ceea ce nu este un lucru uşor mai ales în această perioadă de criză”, a declarat Rodica Davidean, directoarea filialei de Cruce Roşie. Delegaţia compusă din zece italieni a sosit sîmbătă, iar duminică au şi plecat. Aceştia au promis că vor mai vizita judeţul în vară. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.