Social

Tichete de masă restante la Ambulanţă

Raluca Manolache
13 mar 2012 1135 vizualizări
Salariaţii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea au de recuperat tichetele de masă corespunzătoare lunilor august şi septembrie din 2011.

Acestea nu au fost plătite pînă acum din cauza lipsei fondurilor şi pentru că unitatea mai are de achitat datorii către furnizori. Dr. Mircea Stoenoiu, managerul unităţii, spune că tichetele de masă au fost acordate de la venirea sa la conducerea unităţii. Mai rămîn însă de plătit tichetele pentru cele două luni, perioadă în care la şefia instituţiei s-a aflat fostul manager. “Am dat toate drepturile salarile, inclusiv bonurile de masă, care au fost achitate din economiile făcute la carburant şi reparaţii, printr-o mai bună reorganizare a personalului şi mijloacelor auto. Trebuie să înţeleagă că aceasta este situaţia financiară. Eforturi se fac şi pentru plata tichetelor restante”, a menţionat dr. Mircea Stoenoiu. Tichetele de masă costă unitatea 40.000 lei pe lună. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.