Social

Turul Vrancei:S-a stins din viaţă orelistul Mariana Mladin

Ziarul de Vrancea
4 mar 2012 2635 vizualizări
Medicul ORL-ist Mariana Mladin din Focşani, un specialist apreciat în comunitatea medicală vrînceană şi nu numai, s-a stins din viaţă la sfîrşitul săptămînii în urma unei grele suferinţe.

“Cu multă durere, fiicele Mălina şi Cătălina şi soţul Ioan anunţă stingerea din viaţă a dragei noastre dr. Mariana Mladin, la vîrsta de 70 de ani, după o luptă plină de suferinţă cu cancerul. A făcut parte, timp de peste 40 de ani, din lumea medicală vrînceană, a fost iubită şi respectată pentru dorinţa şi eforturile de a face bine oricui. Ne rugăm ca Dumnezeu să o ţină în pază”, se arată într-un anunţ dat publicităţii de familie. Chiar dacă se retrăsese din medicina publică, doctoriţa Mladin a continuat să acorde consultaţii suferinzilor pînă cînd boala i-a forţat retragerea. Trupul neînsufleţit al medicului este depus la Biserica Ovideni Armeni, iar înmormîntarea va avea loc marţi. (Z. V.)

S-a mai dus un ţărănist

Organizatorul Concursului de creaţie literar artistică “Lira de argint” şi preşedinte al Fundaţiei “Alexandru Sihleanu”, profesorul Octavian Ionescu, de la Sihlea, a trecut în nefiinţă, acesta fiind înmormîntat ieri, în comuna sa natală. Ionescu a deţinut şi funcţia de preşedinte la organizaţia PNŢCD din Sihlea, fiind unul dintre membrii activi încă de pe vremea cînd partidul era la putere în alianţa CDR. Puţinii ţărănişti din Vrancea deplîng moartea sa. (I. C.)

Atenţie! Hoţii fură cînd găsesc poarta deschisă

Justificare de necrezut din partea unui bărbat de 52 de ani din comuna Năneşti care a intrat în locuinţa unui consătean de unde a plecat cu suma de 1.600 lei : a intrat pentru că a găsit poarta descuiată! Ioniţă Moraru s-a ales în acest fel cu dosar penal pentru furt calificat şi violare de domiciliu. Conform procurorilor vrînceni, pe 5 septembrie 2011, acesta a intrat în locuinţa lui Ioan Negrea, din localitate, a luat dintr-un sertar suma de 1.600 lei după care a plecat. Întrebat de procurori, inculpatul a declarat senin la audieri că a găsit poarta închisă dar... neasigurată. Mai multe explicaţii urmează să dea judecătorilor la termenul din 2 aprilie, după ce învinuitul a fost trimis zilele trecute în judecată de către procurori. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ionut, acum 4405 zile, 9 ore, 29 minute, 20 secunde
Dumnezeu sa o odihneasca in pace !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.