Social

Spitalele din Vrancea au instalaţii electrice defecte

Raluca Manolache
24 feb 2012 1942 vizualizări
Cadrele medicale din Vrancea au învăţat ce trebuie să facă în cazul producerii unui incendiu.

Reprezentanţii de la Inspecţia de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au organizat ieri la sediul Direcţiei de Sănătate Publică o întîlnire de instruire cu autorităţile din sănătate în domeniul prevenirii şi gestionării situaţiilor de urgenţă. Cu această ocazie s-au prezentat şi rezultatele controalelor realizate în ultima perioadă pe linia respectării normelor de prevenire. Au fost verificate 68 de unităţi sanitare, printre care s-au aflat şi spitalele din Vrancea, dar şi clinicile private. În urma verificărilor, în cele mai multe situaţii s-a constatat că în unităţi nu s-au efectuat verificările de întreţinere a extinctoarelor, iar unele instalaţii electrice prezintă defecţiuni. Şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea trebuie să-şi pună la punct anumite aspecte. Dr. Mircea Stoenoiu, managerul unităţii, spune că în unitate urmează să se monteze indicatoare luminoase care să indice căile de evacuare în caz de urgenţă. În urma verificărilor făcute nu s-a aplicat nici o sancţiune. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.