Social

Poliţiştii au dat de urma a doi puştani dispăruţi

Ziarul de Vrancea
23 feb 2012 1935 vizualizări
Doi copii dispăruţi în urmă cu cîteva zile au fost găsiţi de poliţişti. Astfel, lucrătorii Poliţiei municipiului Adjud l-au identificat pe minorul Suraj Băiculescu, 12 ani, din municipiul Tecuci

El figura urmărit printr-un ordin al IPJ Galaţi, după ce a plecat fără acord din Centrul de Plasament Negru-Vodă, din Galaţi. Minorul a fost internat la Adăpostul Temporar Pentru Copilul Delicvent şi din Stradă Focşani. Miercuri, Mariana E., din comuna Tifeşti, a sesizat că nepoata sa de 11 ani a plecat de la şcoală în jurul orelor 18.00 şi nu s-a întors acasă. Minora fugise după cursuri şi a mers la bunica sa în Mărăşeşti, fără a spune cuiva. “Minora nu a fost victima vreunei infracţiuni pe durata sesizării dispariţiei şi a fost încredinţată familiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei. (D. C.)  

 

Mini Ştiri:Dorel Dumitraşcu, trimis în judecată într-un nou dosar

Cunoscut pentru că a derulat mai multe afaceri cu lemn pe Valea Milcovului, Dorel Dumitraşcu a fost trimis în judecată pentru lovire şi furt. Afaceristul de 46 ani este acuzat de procurori că, pe 18 august, l-a lovit pe Marian Ifrim, după care a luat din maşina lui mai multe bunuri. Victima a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale, fiind lovită, conform procurorilor, în gît cu un ciocan silvic. Din materialul de urmărire penală rezultă că Dumitraşcu se certase cu proprietarul maşinii cu o zi înainte, iar în dimineaţa cînd a fost comisă fapta, în jurul orei 7, a luat din autoturism mai multe piese pentru o drujbă şi o plasă cu sticle. Inculpatul s-a sustras urmăririi penale după cum au precizat procurorii. Este cel de-a doilea dosar din acest an în care afaceristul de la Reghiu este trimis în judecată, după ce a fost acuzat de furtul propriei maşini. (G. S.)
 
Nu a plătit pensia alimentară că n-avea slujbă

O femeie de 39 de ani din Vintileasca s-a ales cu dosar penal pentru abandon de familie. Mărioara Ţuţui nu a mai plătit pensia alimentară pentru cei trei minori rămaşi în întreţinerea tatălui din martie 2011. Instanţa stabilise ca obligaţie de plată pentru mama copiilor cîte 100 lei lunar pentru fiecare copil. Deşi are antecedente în această privinţă, Mărioara Ţuţui a precizat că nu a găsit de muncă în zona de unde provine şi nu a putut să se achite de obligaţii. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.