Social

Info-Umanitar: Ajutoare de la Club Rotary pentru sătenii din Cătăuţi

Ziarul de Vrancea
23 feb 2012 1934 vizualizări
Cei peste 150 de locuitori ai satului Cătăuţi, comuna Chiojdeni, au primit ajutoare umanitare din partea Club Rotary Varana Focşani, în colaborare cu filialele din Oneşti şi Bacău

Sătenii au primit pîine, apă, ulei, făină, mălai, orez, conserve de carne, dulciuri şi alte produse neperisabile. “Ajutoarele alimentare au fost transportate cu ajutorul unui camion militar, deoarece în satul Cătăuţi nu se putea ajunge cu alte mijloace de transport, Clubul Rotary Varana fiind ajutat în acest sens de Primăria comunei Chiojdeni. Alimentele au fost distribuite către sinistraţi cu ajutorul preotului Şerboiu”, a transmis  dr. Laurenţiu Bodolan  Preşedintele în exerciţiu al Clubului  Rotary Varana Focşani. (I. C.)

Jandarmii din Cluj au venit cu ajutoare pentru sinistraţi

Inspectoratul de Jandarmi Cluj "Vaida Voevod ", ajutat de clujeni şi de un magazin local, a strîns şapte tone de alimente pentru sinistraţii din Vrancea. „Campania de ajutorare a vrîncenilor năpăstuiţi de vitregiile naturii, începută acum patru zile, s-a încheiat miercuri seara cînd jandarmii au terminat de distribuit un număr de 450 de pachete cu alimente. Este vorba de paste, orez, făină, ulei, conserve de carne, zahăr, mălai, apă minerală, apă plată şi pîine, în general produse mai greu perisabile, care rezistă condiţiilor grele de depozitare din gospodăriile afectate de ninsorile abundente. Convoiul cu alimente a trecut prin fiecare localitate afectată, iar produsele au fost oferite sinistraţilor din poartă în poartă”, au transmis jandarmii. IJJ Vrancea a acţionat miercuri cu un efectiv de 41 de jandarmi pentru asigurarea măsurilor de ordine pe timpul distribuirii ajutoarelor în localităţi. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.