Social

Andrei Constantinescu a va pleca la o clinică în Italia, la tratament

Sorin Tudose
22 feb 2012 2736 vizualizări
Tînărul aşteaptă să vadă dacă găseşte în familie un donator pentru transplantul său Andrei Constantinescu, tînărul odobeştean care a fost diagnosticat anul trecut cu leucemie acută mieloblastică şi despre care ziarul nostru a scris în mai multe rînduri, a reuşit un prim pas important în vederea tratării bolii de care suferă

Întreaga familie a plecat cu Andrei în Italia pe 18 februarie la Institutul Ospedale del San Salvadore di Muraglia, pentru a se stabili care membru al familiei este compatibil cu Andrei şi să se rezolve cît mai repede un eventual transplant de măduvă. Cum veştile bune trebuie să vină la pachet şi cu cele rele operaţia elevului este extraordinar de scumpă şi depăşeşte cu mult posibilităţile financiare ale familiei. “Poate că unii dintre voi sînteţi deja părinţi. Poate că unii visaţi la asta. Numai un părinte ştie cum este să îţi vezi copilul suferind şi să nu îl poţi ajuta... Cancerul loveşte fără avertisment, oricînd la orice vîrstă, fără o cauză cunoscută. Poate fi fiica ta, fiul tău, nepotul tău, nepoata ta, vecinul tău, colegul de clasa al copilului tău. «Tu poţi ajuta un copil să trăiască!». Andrei are nevoie să urmeze un tratament de specialitate în altă ţară unde există resursele medicale pentru acest tip de tumoare. Într-o zi el îţi va mulţumi, pînă atunci o facem noi în numele lui. Elevii clasei a VIII-a B împreună cu dirigintele lor prof. Vasile Tarciniu”, a transmis Vasile Tarciniu, coordonatorul campaniei umanitare. Înainte ca Andrei să plece peste hotare mai mulţi elevi au venit la el acasă pentru a-i ura mult succes şi să fie tare pentru a trece peste marea cumpănă la care îl supune viaţa. Dacă vreţi să contribuiţi la posibilitatea ca Andrei să ducă din nou o viaţă normală puteţi să donaţi bani în contul bancar deschis la Raiffeisen şi anume RO 05RZBR 00000 600 140 65594. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.