Social

Nemulţumiri la împărţirea ajutoarelor la Gura Caliţei

Mihai Boicu
16 feb 2012 1554 vizualizări
Împărţirea ajutoarelor în comuna Gura Caliţei pentru persoanele din satele izolate a provocat nemulţumirea unora dintre localnici.

Luni, trei camioane ale Armatei au venit de la Braşov şi s-au oprit la şcoala din Lacu Baban, pentru că nu au putut merge mai departe. “Nu a fost o evidenţă clară, oamenii au început să strige “Hoţilor!”. Ar trebui să vină cineva şi să verifice modul în care s-au împărţit aceste bunuri”, a relatat un localnic. “Ajutoarele nu au fost pentru cei din Lacu Baban, au fost pentru cei peste 800 de oameni din cătunele izolate, la care camioanele nu au putut ajunge. Probabil că din această cauză au izbucnit nemulţumiri ale sătenilor. Distribuirea s-a făcut cu ajutorul nostru. Personal am fost fost cu două sănii şi am împrăştiat produsele bătrînilor de peste 65 de ani, iar primarul a fost pe alt traseu”, a afirmat contabilul primăriei, Săndel Ursu. Acesta a precizat că ajutoarele au venit de la persoane private, iar primăria s-a implicat doar în ceea ce priveşte distribuirea. Ieri au apărut şi zvonuri că mai multe maşini mici cu ajutoare au venit în curtea unei funcţionare a primăriei. Contabilul instituţiei a explicat că era vorba de persoane private care s-au oprit acolo deoarece îl cunoşteau pe soţul respectivei angajate şi care doreau să împartă chiar ele produsele pentru localnicii izolaţi, nefiind vorba de o implicare a autorităţilor locale. (Mihai BOICU)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Gigi, acum 4451 zile, 11 ore, 42 minute, 53 secunde
Erau de asteptat asmenea nemultumiri atat timp cat aceleasi persoane care au impartit aceste ajutoare, au fecut depozite de alimente si in anii din urma (la inundatiile din 2005 ) Aceleasi persoane au citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.