Social

Info-Sinistrat: Crucea Roşie şi TVR vin azi în Vrancea

Ziarul de Vrancea
15 feb 2012 1609 vizualizări
Crucea Roşie Romană şi Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii “O dată în viaţă” de la TVR, vor veni azi în Vrancea.

Sînt aşteptate în jurul orei 15.00 cu un convoi umanitar pentru oamenii înzăpeziţi din judeţ. “Aşteptăm mîine (azi n.r.) delegaţia Crucii Roşii şi echipa TVR la «Masa pe roţi» în jurul orei 15.00. Va trece prin Buzău pentru a dona nişte ajutoare după care vor sosi şi la noi în Vrancea”, a declarat Rodica Davidean, directorul Crucii Roşii Vrancea. (S. T.)

Generatoare electrice donate la zece primării

O firmă privată din Bucureşti a donat ieri zece generatoare de curent electric pentru primările Băleşti, Bogheşti, Ciorăşti, Corbiţa, Jitia, Nereju, Paltin, Tulnici, Tătăranu şi Vintileasca. Şi 96 pompieri militari au efectuat şase misiuni de sprijinire a distribuirii ajutoarelor în Paltin, Bogza (Sihlea), Vintileasca, Chiojdeni, Slobozia Bradului, Dumbrăveni şi Mărăşeşti. Un grup de voluntari au adus din judeţul Bistriţa Năsăud ajutoare pe care le-au distribuit, cu sprijinul pompierilor militari, celor din Bizigheşti - Garoafa şi Argea - Ploscuţeni. (R. M.)

Localnicii din Popeşti cer lemne

Gerul a “ars” mai repede proviziile de lemne ale unora dintre locuitorii comunei Popeşti, care vor ca autorităţile să direcţioneze spre ei o parte din ajutoare. “Sîntem într-un cătun cu nămeţi de 5 – 6 metri, Valea Gherghineştilor. Avem puţine lemne pentru că vremea ne-a dat peste cap. Am stat trei zile fără apă şi curent şi am topit zăpadă ca să avem ce bea. Vrem ca să ajungă şi la noi lemne aduse ca ajutoare, pentru că nu mai avem, dar şi alimente. Nu avem încredere în primar, pentru că la Popeşti se dau ajutoare pe ochi frumoşi”, a spus Rodica Andreiaşu. Femeia are în grijă şi un copil cu handicap. (M. B.)

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
bunicuta66, acum 4425 zile, 5 ore, 20 minute, 28 secunde
Felicitari TVR si Iuliana Tudor pentru initiativa! Chiar si emisiunea ,,O data in viata" are ca scop ajutorarea oamenilor aflati in situatii dificile. Sper ca cei de la Crucea Rosie Vrancea sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.