Social

Ajutoare distribuite de militari şi jandarmi

Raluca Manolache
15 feb 2012 1400 vizualizări
„Sinistraţii” din localităţile înzăpezite au primit şi ieri ajutoare. Militarii din Garnizoana Focşani au distribuit mai multe tone de alimente

Astfel, peste 36 de tone de ajutoare au ajuns în localităţile Poiana Cristei, Vintileasca, Băleşti, Ciorăşti, Gura Caliţei, Popeşti, Voetin şi Paltin. Şi jandarmii au avut sarcina de a distribui 40 tone alimente în comunele Tănăsoaia, Bogheşti, Corbiţa şi Homocea. Sînt continuate şi acţiunile de ajutorare a persoanelor blocate în case din cauza nămeţilor. Jandarmii vrînceni vor merge să ajute la deszăpezirea curţilor persoanelor din comunele Milcovul şi Gologanu, iar cei de la Bacău merg la Dumitreşti, Sihlea, Măicăneşti şi Năneşti. De asemenea,  Asociaţia Grigore - Alexandru Ghica - Filiala Vrancea, constituită din personalul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, prin contribuţia benevolă, a distribuit un număr de 150 de pachete, constînd în alimente (conserve,  ulei, făină, pîine,mălai, etc), în zonele afectate de căderile abundente de zăpadă, persoanelor cu handicap, vîrstnice sau care erau în imposibilitatea de a se deplasa. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.