Social

Ger de crapă pietrele!

Mihaela Beșleagă
29 ian 2012 1281 vizualizări
Timp de o săptămînă vom sta în congelator. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sîmbătă o atenţionare meteo de cod galben pentru temperaturi extrem de scăzute în toată ţara, în intervalul 28 ianuarie - 3 februarie.

Astfel, pînă vineri, în Moldova, Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Transilvania şi Maramureş vremea va fi geroasă, mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor, astfel încît temperaturile minime se vor încadra pe arii extinse între -25 şi -15 grade Celsius, iar cele maxime diurne vor fi negative. Avînd în vedere atenționarea cod galben de ger pentru următoarele zile, toate primăriile din județ au fost înștiințate de Instituţia Prefectului că trebuie să ia măsuri pentru a asigura accesul tuturor persoanelor fără adăpost în așezăminte special destinate, pentru ca spitalele să nu se supraaglomereze cu oameni ai străzii. De asemenea, Ministerul Sănătăţii obligă Direcţiile de Sănătate Publică să prevină decesele  prin hipotermie pentru persoanele fără adăpost. S-a luat decizia ca Ambulanţele să patruleze pe străzile din Focşani în căutarea boschetarilor, care ar putea degera. (M. BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.