Social

Se negociază împărţirea banilor în Sănătate

Raluca Manolache
18 ian 2012 1266 vizualizări
Furnizorii îşi vor negocia contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate u bugetul sănătăţii este de 130 milioane lei

Furnizorii de servicii medicale care vor să intre în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea îşi vor negocia în următoarele zile contractele în baza cărora vor primi bani pentru serviciile pe care le vor acorda persoanelor asigurate în cursul acestui an. “Aceste întîlniri vor avea ca principal scop negocierea cu reprezentanţii furnizorilor pentru stabilirea unor clauze suplimentare ce urmează a fi introduse în contractele de furnizare servicii medicale, iar în alte situaţii, cum e cazul laboratoarelor, se va prezenta oferta financiară, se vor stabili punctajele, valoarea de contract. Pentru fiecare şedinţă se va întocmi un proces verbal. Există şi un termen de constatare şi în urma finalizării contestaţiilor se vor încheia actele adiţionale şi contractele”, a precizat Mihai Copaci, şeful CAS Vrancea. Astfel, pe 20 ianuarie are loc întîlnirea cu furnizorii de servicii medicale în asistenţa medicală ambulatorie de specialitate, cu furnizorii de servicii medicale de îngrijiri la domiciliu, cu medicii de familie şi medicii dentişti. Pe 23 ianuarie se va negocia contractul cu Colegiul Farmaciştilor Vrancea şi cu Serviciul de Ambulanţă Judeţean. De asemenea, pe 24 ianuarie va avea loc şedinţa de deschidere a ofertelor financiare de servicii medicale – ambulatoriul de specialitate paraclinice. Ultima şedinţă de negociere, pe 25 ianuarie, va fi organizată cu spitalele din judeţ, urmînd ca în perioada 26 – 31 ianuarie să se afişeze la sediul CAS lista definitivă a furnizorilor cu care se va intra în relaţie contractuală şi valorile aferente, pe domenii de asistenţă medicală. Anul trecut peste 400 de furnizori s-au aflat în contract cu “banca sănătăţii”. Pentru tratarea bolnavilor din Vrancea s-a alocat anul acesta suma de 130 milioane lei. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Platitor de taxe impozite ,penalizari si majorari, acum 4474 zile, 18 ore, 56 minute, 25 secunde
Iauzi ce spune folclorul;;;; SI banii mei,banii mei,ce-ai facut COPACI cu ei....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.