Social

Medicul Anca Chiosea din Boloteşti s-a ridicat la ceruri

Raluca Manolache
19 dec 2011 3226 vizualizări
Si angajaţii de la Ambulanţă şi-au condus un coleg pe ultimul drum

Medicina de familie este în doliu! Unul dintre cei mai îndrăgiţi medici de familie din Vrancea, dr. Anca Chiosea, care avea grijă de sănătatea sătenilor din comuna Boloteşti, s-a ridicat la ceruri. La doar 51 de ani, medicul de familie s-a stins din viaţă după ce s-a luptat cu o boală necruţătoare care i-a măcinat trupul în ultimii ani. Medicii deplîng dispariţia acesteia şi au numai vorbe de laudă la adresa celei ce a fost Anca Chiosea, un medic care şi-a dedicat viaţa pentru ajutorarea semenilor aflaţi în suferinţă. “A fost o persoană deosebită care toată viaţa şi-a închinat-o pacienţilor din Boloteşti. Din păcate boala nu ne iartă nici pe noi. A fost un medic deosebit, calm, blînd şi înţelegător cu toată lumea. Patronatul Medicilor de Familie Vrancea este alături de familia grea încercată în aceste momente grele pricinuite de decesul medicului Anca Chiosea”, a spus cu regret în glas dr. Grigore Hanţă, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie Vrancea. Cei ce vor să îi aducă un ultim omagiu doctoriţei pot merge la Biserica Sfîntul Nicolae din Focşani, înmormnîtarea urmînd să aibă loc astăzi. Dr. Anca Chiosea îşi va dormi somnul de veci la Cimitirul Nordic din Focşani. Şi cadrele de la Ambulanţă sînt în doliu. Asistentul Constantin Badea a fost condus pe ultimul drum duminică după ce s-a stins din viaţă la doar 61 de ani din cauza unei boli cumplite. La înmormîntarea acestuia au fost prezenţi şi foştii săi colegi. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
coleg, acum 4508 zile, 11 ore, 38 minute, 29 secunde
Asistentul Badea nu este singurul care s-a imbolnavit si apoi a decedat ,personalul de la ambulanta fiind pensionat foarte tarziu netinandu-se seama de conditiile deosebit de grele si de uzura morala citeste integral
relu, acum 4509 zile, 10 ore, 26 minute, 47 secunde
Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! Mai rar un medic cu asa bun simt.Trata pacientii cu o piosenie demna de orice lauda.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.