Social

Se pot face în continuare donaţii pentru puştii bolnavi de leucemie

Iulia Crețu
19 dec 2011 1158 vizualizări
La concertul PDL s-au stîns 8.000 lei pentru Bianca şi Alin, în vreme ce la spectacolul celor de la CLT s-au adunat 1.800 de lei pentru Andrei

În urma donaţiilor făcute la concertul caritabil de Crăciun organizat duminică, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuţă” din Focşani de OT-PDL Vrancea, s-a strîns suma de 8.000 lei (80 milioane lei vechi). Banii urmează a fi împărţiţi între micuţii Bianca şi Alin, doi copii bolnavi de leucemie. Organizatorii precizează că anumite donaţii urmau să fie colectate ieri, dar şi că vrîncenii pot oferi ajutoare financiare pentru cei doi în continuare. Micuţa Bianca din Focşani poate fi ajutată prin donaţii în conturile următoare: Cont în lei: RO30BTRL04001201472918, Cont în euro: RO76BTRL04004201472918 şi în dolari: RO13BTRL04002201472918, deschise la Banca Transilvania. Cei care vor să îl ajute pe micuţul Alin o pot face la Primăria Poiana Cristei, din comuna de unde este cel mic. Şi pentru ajutorarea lui Andrei, băiatul de 14 ani din oraşul Odobeşti, afectat, de asemenea, de leucemie s-a strîns suma de 1.800 de lei în urma spectacolului umanitar organizat sîmbătă seara la Teatrul Municipal de către voluntarii de la Consiliul Local al Tinerilor, mobilizaţi de Sergiu Mocanu. Donaţii pentru Andrei se pot face în continuare în contul RO 05RZBR 00000 600 140 65594, deschis la Agenţia Reiffeisen Bank din oraşul Odobeşti. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.