Social

Ştiţi cum e să ai 14 ani şi să suferi de leucemie?

Silvia Vrînceanu Nichita
17 dec 2011 2829 vizualizări
Dacă există, Moş Crăciun ar trebui să citească şi acest mic material pentru a veni în spirijinul unui adolescent curajos din Odobeşti care suferă de o boală cumplită: leucemie.

Mai mulţi tineri s-au mobilizat pentru a-l ajuta să treacă peste această cumpănă din viaţa lui. Sîmbătă, de la ora 19.00, se organizează la Teatrul Municipal un eveniment caritabil intitulat "Şansa la Viaţă", în încercarea de a se strînge fonduri pentru salvarea băiatului de 14 ani afectat de leucemie şi care şi-a petrecut ultimele luni mai mult prin spitale. Printre cei care se alătură proiectului se numără şi focşăneanul Adrian Ţuţu, cîştigătorul emisiunii „Romanii au talent”, alături de dansatorul Valentin Păun, dar şi alţi vrînceni talentaţi, cum ar fi Bogdan Munteanu, alias K-Flow. Evenimentul este organizat de Sergiu Mocanu, primarul tinerilor focşăneni, care face apel la toţi vrîncenii să se alăture acestui proiect. „Andrei Constantinescu este prietenul meu, suferă de o boală gravă şi nu pot rămîne indiferent. Are nevoie de 100.000 de euro pentru o operaţie care se face la Viena, aşa că orice ban este binevenit. Este un elev eminent, cu rezultate foarte bune la învăţătură şi trebuie să ne implicăm pentru a-l ajuta să trăiască”, ne-a spus Sergiu. Aşadar, dacă vreţi să faceţi o faptă bună de Crăciun iată un loc unde ar fi mai mult decît bine primită. La Teatru vor fi amplasate urne pentru donaţii din partea oamenilor generoşi. Donaţii se pot face şi în contul RO 05RZBR 00000 600 140 65594. (Silvia VRÎNCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
elena, acum 4485 zile, 1 ora, 47 minute, 22 secunde
mai este un caz recent f grav.... Bianca Lera, fetita de 8 ani de la Scoala nr 8 Focsani. Poate se reuseste mobilizarea oamenilor de bine si pentru ea. Tot cu leucemie....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.