Social

Medicii de la spital rămîn cu bonurile imputate de Curtea de Conturi

Raluca Manolache
7 dec 2011 2197 vizualizări
Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfîntul Pantelimon” Focşani nu vor trebui să returneze unităţii spitaliceşti la care lucrează contravaloarea bonurilor imputate de Curtea de Conturi.

Şi asta pentru că Spitalul a pierdut la Curtea de Apel Galaţi recursul făcut la sentinţa dată de magistraţii de la Tribunalul Vrancea în favoarea medicilor. „Respinge ca nefondat recursul declarat de reclamantul Spitalul Judeţean de Urgenţă Sfîntul Pantelimon Focşani împotriva sentinţei civile nr.577/30.06.2011 a Tribunalului Vrancea”, este decizia magistraţilor de la Galaţi. Procesul în care Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfîntul Pantelimon" Focşani a solicitat reţinerea unor bonuri de masă acordate ilegal mai multor medici în perioada 2008-2010 a început ca urmare a unui audit al Curţii de Conturi. Conform inspectorilor, medicii care au efectuat gărzi în perioada 2008-2010 şi care au primit o masă caldă în ziua gărzii nu trebuiau să mai primească şi bon de masă. În acest fel, Curtea de Conturi a dispus recuperarea sumei de peste 25.000 lei, pentru bonurile de masă respective. Spitalul trebuia să recupereze de la medici sume cuprinse între 77 şi 1.700 lei. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.