Social

Mini Ştiri:Gugeşti: O octogenară a luat foc de la sobă

Ziarul de Vrancea
5 dec 2011 2487 vizualizări
O femeie de 81 ani din localitatea Gugeşti a ajuns duminică la Spitalul din Focşani după ce a luat foc în mod accidental.

Femeia a fost diagnosticată cu “arsură prin flacără la ambele mîini şi regiunea cervicală, regiunea lombară şi ambele fese gradul II, III, IV”. Totul după ce pătura s-a aprins din greşeală de la focul din sobă. Femeia se află internată în secţia de chirurgie plastică. (R. M.)

Jariştea: A vrut să se omoare cu insecticid

Un bărbat din Jariştea a vrut să se sinucidă şi a băut insecticid. Poliţiştii au stabilit că Mihai B., 49 ani, a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică folosită pentru combaterea insectelor. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani pentru a primi îngrijiri medicale. (D. C.)
   
Focşănean băut bine, prins la Vizantea

Un focşănean s-a ales cu dosar penal după ce a băut bine şi s-a urcat la volan. Duminică, pe DJ 205E, în comuna Vizantea Livezi, a fost depistat  Florentin M., 43 ani, din Focşani, în timp ce conducea avînd o îmbibaţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au reţinut bărbatului permisul de conducere şi i-au întocmit dosar penal. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.