Social

Medicina naturistă, o alternativă la chimicalele din farmacii

Raluca Manolache
23 nov 2011 5338 vizualizări
Focşănenii interesaţi de o viaţă sănătoasă au fost invitaţi să participe la o întîlnire cu Paul Anthony Taylor, directorul Fundaţiei de Sănătate dr. Rath

“Apărarea dreptului la sănătate”! Aceasta a fost tema pe care a abordat-o ieri la Focşani Paul Anthony Taylor, directorul executiv al Fundaţiei de Sănătate dr. Rath, organizaţie care coordonează la nivel european şi iniţiativa “Referendum pentru remediile naturale”. Paul Anthony Taylor, cercetător şi scriitor de renume internaţional, a susţinut o prelegere la Galeriile de Artă din Focşani în cadrul unei campanii organizată de Asociaţia de Voluntariat Vrancea, intitulată “Şcoala Miracolelor”. “Asociaţia de Voluntariat Vrancea are înscris în programul său de aproape un an de zile realizarea unor conferinţe care, prin diverse teme, îşi propune să le ofere celor interesaţi pătrunderea în anumite universuri ale cunoaşterii. Au fost organizate la Focşani 11 conferinţe sub numele «Şcoala Miracolelor». Au fost abordate teme despre spiritualitate, paranormal, ştiinţa vieţii”, a precizat Gabriel Nedelcu, vice-preşedintele Asociaţiei, care a şi moderat discuţiile. Aşa se face că în cadrul întîlnirii, la care au participat focşănenii interesaţi de o viaţă sănătoasă, s-a adus în prim plan faptul că o sănătate bună este posibilă şi în mod natural. Iniţiatorii au prezentat şi principalele ameninţări la adresa sănătăţii naturale în UE. Paul Anthony Taylor a vorbit despre cercetările care se fac în domeniul medicinei naturale la Institutul Santa Clara, California, despre ameninţările legislative la adresa sănătăţii naturale ce ar putea să interzică oamenilor să folosească aceste terapii, dar şi anumite aspecte din istoria UE care nu se cunosc foarte bine. Mesajul principal transmis de acesta a fost că “există alternative la medicamentele farmaceutice, alternative sigure şi eficiente în prevenirea şi tratarea problemelor de sănătate”, după cum a punctat Paul Anthony Taylor. Scopul principal al Fundaţiei de Sănătate dr. Rath este acela “de a stabili un Nou Sistem Global de Asistenţă Medicală care să poată fi implementat simplu şi economic în orice ţară, la nivel local şi pînă la nivelul politicii naţionale de sănătate publică”. “Pe baza descoperirilor ştiinţifice revoluţionare în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor şi sănătăţii celulare, va fi posibil ca maladiile cardiovasculare, cancerul, SIDA şi alte boli comune să fie complet necunoscute generaţiilor viitoare, dacă implementarea acestui Nou Sistem Global de Asistenţă Medicală se va face acum”, a susţinut la Focşani cercetătorul de la Fundaţia de Sănătate dr. Rath. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.