Social

Un pensionar s-a aruncat în faţa trenului

Dan Chiriac
7 nov 2011 966 vizualizări
Tragedia a avut loc lîngă halta de la Călimăneşti

Un bărbat cu identitate necunoscută s-a aruncat în faţa unui marfar. Lucrătorii postului de poliţie Transporturi Feroviare Mărăşeşti au fost sesizaţi că locomotiva unui tren de marfă care circula pe relaţia Bacău-Ploieşti a surprins şi accidentat o persoană în zona Haltei CFR Călimăneşti. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de un bătrîn de circa 60 de ani, care era aşezat între şinele firului II de circulaţie, cu intenţia de a-şi lua viaţa. Anterior producerii accidentului, omul a fost văzut de cîţiva localnici în timp ce mergea abătut pe lîngă firul de cale ferată. Identitatea bărbatului nu a fost stabilită, pînă aseară, la închiderea ediţiei, însă se presupune că este vorba despre un om “disperat de viaţă”, după cum spun anchetatorii. “În urma activităţilor desfăşurate nu s-a reuşit stabilirea datelor de stare civilă ale persoanei decedate, aceasta fiind transportată la SML Vrancea, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă, în vederea stabilirii identităţii bărbatului şi a cauzelor exacte care au condus la producerea accidentului”, ne-au spus poliţiştii vrînceni. Poliţia cercetează un alt deces suspect produs la finalul săptămînii trecute. Aurel S., 44 ani, din comuna Bordeşti, a fost găsit decedat în locuinţa sa. Oamenii legii aşteaptă concluziile legiştilor pentru a afla cauza morţii. (D. CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.