Social

Mini Ştiri: Focşani: Şi-a strivit degetul la strung

Ziarul de Vrancea
26 oct 2011 2537 vizualizări
Un bărbat de 53 ani din Focşani a fost transportat la Spital după ce a suferit un accident la locul de muncă.

Bărbatul, mecanic de meserie, a fost internat în secţia de chirurgie plastică după ce şi-a strivit degetul la strung. Incidentul s-a produs în momentul în care bărbatul a mers la utilaj deşi la acesta se afla electronistul unităţii care-l repara. Cazul a fost preluat de ITM şi Parchet. Un alt accident de muncă a avut loc la Adjud. Angajatul unei societăţi comerciale din oraş a suferit răni după ce utilajul pe care lucra s-a răsturnat. Victima a ajuns la spital. (R. M.)

Focşani: La volan sub influenţa alcoolului

Petrică Puiu Tosa, 40 ani, din Focşani s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe 19 mai, bărbatul conducea pe strada Cuza Vodă din Focşani şi a fost oprit la un control de rutină al poliţiştilor de la Rutieră. În urma recoltării de probe biologice , a reieşit o valoare a alcoolemiei de 1,55 grame la mie. Audiat, bărbatul a recunoscut fapta. (G. S.)

Patron trimis în judecată pentru evaziune

Vasile Odoleanu, 56 ani, din Focşani, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. În calitate de administrator al SC Odolitricom SRL Focşani, Odoleanu nu a înregistrat în evidenţa fiscală două facturi, creînd un prejudiciu de 1.258 lei, reprezentînd TVA datorat bugetului de stat. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.