Social

Formularele pentru prestaţii sociale pot fi descărcate de internet

Sorin Tudose
23 oct 2011 1700 vizualizări
Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale (AJPS) Vrancea are de ceva vreme pagină de internet proprie.

De pe http://www.vrancea.prestatiisociale.ro puteţi afla totul despre legislaţia prestaţiilor sociale. De asemenea, dacă vreţi să obţineţi vreo alocaţie, indemnizaţie sau orice formă de sprijin puteţi intra la categoria formulare şi să descărcaţi de acolo cererile pentru toate tipurile de prestaţii. Avînd formularele completate de acasă vrîncenii nu vor mai fi nevoiţi să stea la cozi pentru cereri şi să mai piardă timpul scriindu-le la sediul AJPS. “Site-ul a fost realizat tocmai pentru a veni în sprijinul beneficiarilor de prestaţii, pentru o informare corectă în domeniu şi, nu în ultimul rînd, pentru eficientizarea timpului petrecut de cetăţeni în instituţie”, ne-a spus Vincenţiu Micheci, directorul executiv al AJPS. Pagina de internet se va dovedi utilă şi pentru vrîncenii plecaţi în străinătate. Tot la secţiunea “formulare” se poate descărca fiecare cerere privind exportabilitatea prestaţiilor sociale. Bineînţeles că există şi o secţiune cu declaraţii de avere şi declaraţii de interese ale angajaţilor instituţiei, asta în cazul în care aveţi suspiciuni privind veniturile unora dintre bugetari. Agenţia pentru Prestaţii Sociale funcţionează în subordinea Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi are ca scop administrarea şi gestionarea prestaţiilor sociale acordate de la bugetul de stat într-un sistem unitar de plată, în conformitate cu legea privind sistemul naţional de asistenţă socială. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.