Social

Angajatorii din judeţ caută îngrijitori de clădiri

Sorin Tudose
19 oct 2011 1228 vizualizări
Oferta locurilor de muncă vacante în judeţ este destul de variată în această perioadă

Angajatorii din Vrancea au nevoie de doi asistenţi medicali, şase agenţi vînzări, un agent comercial, un mecanic de utilaje, şase operatori preparare băuturi alcoolice şi răcoritoare, dar şi de doi îngrijitori de clădiri. Se mai caută şi şoferi de autocamion şi maşini de mare tonaj, respectiv femei de serviciu şi ambaltori manual. Nu în ultimul rînd, confecţiile reprezintă ca de obicei cel mai ofertant domeniu în ceea ce priveşte locurile de muncă din judeţ. Din cele 168 de locuri de muncă vacante din Vrancea, peste 140 sînt în confecţii textile. Peste hotare oferta locurilor de muncă a rămas la fel ca săptămîna trecută. Danemarca are nevoie de 25 de lucrători în ferme, Malta solicită personal pentru un restaurant, Germania mai mulţi ingineri, Norvegia doi sudori, în timp ce Austria are nevoie de şapte tăietori cu drujba. Oferta locurilor de muncă este valabilă pînă la 26 octombrie 2011. Mai multe informaţii puteţi afla la sediul AJOFM aflat în Bulevardul Unirii. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.