Social

Liber la formulare de ajutor de calorifer

Iulia Crețu
11 oct 2011 3084 vizualizări
u ai mai mult de 1.000-1.300 lei pe lună? Cere administratorului de bloc formular de ajutor de încălzire

Primăria Focşani îi anunţă pe focşănenii cu venituri reduse că îşi pot lua formularele pentru ajutor de încălzire. Cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale se vor ridica de la sediul Primăriei, iar cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică vor fi distribuite prin intermediul ENET titularilor de contract şi asociaţiilor de proprietari/locatari. „Pe site-ul Primăriei Municipiului Focşani, www.focsani.info şi la sediul acesteia din B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 1 bis s-au afişat următoarele documente: formularul de cerere şi declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei; lista cuprinzînd bunurile ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei;
hotărîrea Consiliului Local al Municipiului Focşani nr. 287/04.10.2011 privind aprobarea de ajutoare lunare pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, în completarea celor acordate de la bugetul de stat, conform prevederilor OUG nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece”, se arată într-un anunţ de presă al municipalităţii. Pot primi ajutor de încălzire familiile cu venituri de pînă la 1.000 lei/membru şi persoanele singure cu venitul lunar de pînă la 1.300 lei. Preţul gigacaloriei în această iarnă este de 399,21 lei, aplicabil de la 1 noiembrie, preţ contestat însă de PDL, fiind aşteptat ca Prefectura Vrancea să nu dea aviz de legalitate hotărîrii CL Focşani. Sînt excluşi de la primirea ajutorului de iarnă cei care au conturi mai mari de 3.000 lei în bancă, maşini cu motor de peste 1,6 cp, terenuri sau alte proprietăţi. (Iulia CREŢU)
     


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.