Social

Militarii în rezervă, la miting de Ziua Internaţională a Muncii Decente

Raluca Manolache
27 sep 2011 1278 vizualizări
Rezerviştii din sistemul militar se pregătesc de miting. Aceştia au anunţat că pe 7 octombrie, de Ziua Internaţională a Muncii Decente, vor fi organizate o serie de manifestări care se desfăşoară sub deviza ”Muncă decentă, salarii decente, pensii decente!”

În acest sens, reprezentanţii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere (SCMDRR) filiala Focşani vor lua în discuţie pe 29 septembrie ultimele detalii cu privire la  mitingul de la Bucureşti. Pînă în acest moment, 30 de rezervişti din judeţ au confirmat că vor merge la Bucureşti pe 7 octombrie cînd SCMD va organiza între orele 10.00-16.30 un miting pe platoul din faţa Academiei Militare. Rezerviştii va depune şi o „coroană mortuară pentru comemorarea „defunctei” Armate Romane, la monumentul din faţa Academiei Militare”, se prezintă în mesajul postat pe blogul sindicatului. La acest miting sînt invitaţi să participe delegaţi ai tuturor sindicatelor, federaţiilor sindicale cu care SCMD are protocoale de colaborare. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Mirel Voicu, acum 4592 zile, 9 ore, 44 minute, 9 secunde
...........voi , MILITARII da pensii decente , dar civilii?????????? MURITORI DE FOAME ! Dupa recalculare un fost subofiter care a iesit la pensie la 45 de ani ( deci vechime 20 de ani ) a acumular citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.