Social

Strigatul unor parinti pentru copilul lor nenascut:"Vrem sa ajungem in Belgia pentru operatie, cit nu e prea tirziu!"

Mihaela Beșleagă
12 aug 2011 1162 vizualizări
u viitorii parinti trebuie sa faca de urgenta o operatie la Bruxelles pentru salvarea copilului din burtica mamei, afectat de o boala precoce la rinichi u operatia costa 15.000 de euro, iar orice leu din partea voastra conteaza!

Situatie de viata emotionanta si delicata pentru un cuplu de tineri focsaneni, viitori parinti ai unei fetite. Parintii au descoperit in urma cu o luna ca fatul, aflat deja in cea de-a sasea luna, prezinta o formatiune chistica la nivelul vezicii, care s-a umflat atit de mult incit ii afecteaza ireversibil rinichii. Mica faptura nu poate fi salvata decit printr-o interventie chirurgicala la o clinica de specialitate din Belgia, in apropiere de Bruxelles, pentru care sint necesari insa mai multi bani decit dispune familia, mai exact 15.000 ero. Parintii, Daniel si Gabriela Ungureanu, el politist, ea profesoara de limba romana, au o singura dorinta arzatoare: sa ajunga la timp pentru operatie, intrucit aceasta afectiune evolueaza rapid. „Am vrea sa ajungem in Belgia la operatie cit sa nu fie prea tirziu, pentru ca evolutia bolii este galopanta. Deja s-a trecut de un anumit termen limita si rinichii au inceput sa fie afectati de vezica ce s-a umflat. O alta posibilitate care ne-ar mai ramine ar fi ca peste o luna sa i se provoace nasterea prematura, dar copilul va ramine cu rinichii afectati pe viata”, ne-a marturisit Daniel Ungureanu. Diagnosticul este anomalie fetala, rinichi duplex (rinichiul sting format din doua componente: inferioara - rinichi cu structura aparent normala si componenta superioara transformata chistic), vezica urinara cu perete îngrosat. Gabriela a mai suportat o interventie chirurgicala, la Iasi, nereusita insa, din cauza lipsei aparaturii necesare pentru o astfel de operatie. Singura sansa a ramas deplasarea la Bruxelles, unde exista o clinica in care se fac astfel de interventii intrauterine. Parintii sint acum contracronometru, asa incit fiecare leu de la voi conteaza pentru a salva o mica viata! Familia a deschis un cont în lei, la Raiffeisen Bank, agentia Vrancea: RO46RZBR0000060002667938. De asemenea, daca doriti sa-i sprijiniti pe sotii Ungureanu o puteti face si telefonic, la 0723.568.995. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.