Social

Un focsanean intors din Grecia implicat intr-un accident la Buzau

Dan Chiriac
9 aug 2011 1446 vizualizări
omul nu mai venise acasa de sapte ani

Un barbat din municipiul Focsani, care se intorcea acasa dupa ce a stat mai multi ani in Grecia, la munca, a fost implicat intr-un accident rutier produs pe soseaua de centura a orasului Buzau. Acesta se afla la volanul unei autoutilitare si venea dupa sapte ani acasa sa-si viziteze rudele. Pe centura de ocolire a Buzaului, focsaneanul a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens unde s-a izbit cu un microbuz care facea curse regulate între Comanesti si Bucuresti. Microbuzul s-a rasturnat, pasagerii vazind moartea cu ochii. Doi adulti si un copil au ajuns la Spitalul Judetean Buzau pentru ingrijiri medicale. In microbuz se aflau 16 persoane si impactul s-a produs dupa ce focsaneanul aflat la volanul unei autoutilitare a intrat pe contrasens. In schimb, acesta sustine ca microbuzul a fost cel care a taiat curba si a ajuns pe sensul opus de mers. Pasagerii din microbuz au iesit cu greutate din interior pentru ca usile de acces au fost blocate dupa ce masina s-a rasturnat pe partea dreapta. Toti pasageri au iesit pe usa din spate. Victimele au suferit diferite traumatisme. Pentru deblocarea traficului rutier a fost nevoie de interventia unei macarale care a scos microbuzul de pe sosea. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cine este vinovat de producerea incidentului. Politistii spun ca cei care se intorc din strainatate sint nerabdatori sa ajunga acasa, motiv pentru care incalca de multe ori regulile rutiere. La sfirsitul saptaminii trecute, trei frati din Vrancea au ramas fara permise de conducere dupa ce au incalcat regimul de viteza in judetul Sibiu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.