Social

16 angajati ai Vamii au primit preaviz

Mihai Boicu
12 iul 2011 1389 vizualizări
Reducerile de personal de la Vama Focsani au intrat in linie dreapta. Numarul posturilor a fost diminuat de la 36 la 31, iar 16 angajati au primit preaviz.

Pentru a alegerea celor cinci persoane care vor ramine fara loc de munca se va organiza un concurs care va incepe pe data de 18 iulie. Potrivit directorului Raduta Boldeanu, au primit preaviz angajatii care erau in numar mai mare decit posturile ramase in noua structura organizatorica. Personalul care va sustine concurs poate opta sa lucreze in structurile Autoritatii Nationale a Vamilor din orice judet, corespunzator functiei, gradului si vechimii avute. Astazi expira termenul pina la care se pot depune aceste optiuni. Se pare insa ca nu vor fi surprize, deoarece angajatii Vamii care deja au facut o alegere au preferat sa ramina la Focsani. Scaunul directorului Raduta Boldeanu nu se va clatina sub valul disponibilizarilor, deoarece acesta nu a primit preaviz. La Garda Financiara avut loc ieri proba scrisa a concursului in urma caruia vor ramine 19 comisari din 25. Interviul va avea loc pe 15 iulie. Singurul care nu va fi testat este comisarul sef Adrian Buzdrug, care a sustinut deja concurs pentru postul pe care il ocupa. Restructurarile la Directia Generala a Finantelor Publice Vrancea vor avea ca rezultat diminuarea cu 24 de posturi a celor 433 existente la ora actuala. Proba scrisa va avea loc pe 18 iulie, iar cea scrisa pe 20 iulie. Pentru locurile ramase se vor intrece 107 angajati ai Finantelor care au primit preaviz. Reorganizarea Ministerului Finantelor a declansat lupte de culise in instititutiile subordonate, pentru pastrarea locurilor de munca. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.