Social

Copiii de la Centrul Danut , premiati la mai multe concursuri

Mihaela Beșleagă
9 iul 2011 1210 vizualizări
Cei mai talentati copii din cadrul Centrului de zi Danut din Brosteni au fost recompensati de curind cu premii la doua importante concursuri.

Astfel, Teodora Sandru, Nicoleta Hagiu, Daniela Docan, Ionelia Nan, Daniel Bahnea si Andrei Ghilaciu au participat la Concursul National de muzica pentru copii "Constelatia Juniorilor" de la Focsani, unde au obtinut doua premii de excelenta, un premiu special si o mentiune.

De asemenea, la Festivalul de Dans "Ritm2011" Centrul a participat cu doua grupe de copii, reusind sa obtina doua premii I si un premiu II.

Cu ocazia deschiderii celei de-a IV-a editii a Proiectului de vara "Galaciuc 2011", care face parte din cadrul Strategiei Nationale de Actiune Comunitara (SNAC), Centrul "Danut" a participat ca invitat. Grupul vocal folcloric, solistii vocali si formatia de dans, imbracati in costume populare autentice, au interpretat "Balada lui Stefan cel Mare", cintece si dansuri populare cu specific local. Copiii au fost aplaudati si felicitati de reprezentantii englezi si romani invitati la aceasta manifestare. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.