Social

Un nou Centru Medical deschis in Focsani

Raluca Manolache
29 iun 2011 7743 vizualizări
Centrul ofera servicii in specialitati precum medicina generala, ginecologie, pneumologie, analize medicale

Serviciile medicale private se dezvolta in Vrancea. Persoanele care nu doresc sa se trateze in sistemul public de sanatate se pot adresa de acum inainte si Centrului Medical "Medeco" deschis ieri in Focsani, in prezenta autoritatilor din sanatate, dar si a doctorilor din judet. Centrul Medical ofera servicii in specialitati precum medicina generala, ginecologie, pneumologie, psihologie, medicina muncii, dar si analize medicale. Unitatea medicala este partener exlusiv al unui laborator cunoscut din Bucuresti. "Ne-am dorit sa deschidem un centru cu mai multe specialitati, sa aiba pacientul in momentul in care vine mai multe oferte. Se fac programarile foarte civilizat, la telefon sau la sediul unitatii. Mi-am mutat cabinetul de medicina de familie aici, in contract cu CAS, pentru ca lucram in imobilul situat pe strada Simion Barnutiu. Sper sa le placa pacientilor, sa se simta mai bine si confortabil. Am dori sa schimbam mentalitatea, sa se vada ca se poate si altfel", a mentionat dr. Ruxandra Ciusleanu, coordonatoarea Centrului Medical. Printre medicii care ofera consultatii in noua locatie se numara medicul pneumolog Iuliana Topana, care se afla si in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate si poate acorda consultatii gratuite pe baza unei trimiteri medicale, medicul ginecolog Gabriel Saveliev, medicul de familie Ruxandra Ciusleanu, dr. Condrea Ciprian, specialist medicina generala, dr. Ionel Tanasa, medicina muncii, sau psihologul Catalina Dascalu. Sediul centrului medical se afla pe strada Republicii nr. 7. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 7 ore, 33 minute, 1 secunda
Va dorim o activitate de succes si va asteptam pacientii la ecografii de inalta performanta in Stefan cel Mare- la 5 minute de dvs.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.