Social

Moaste sfinte la Biserica Sfintul Ierarh Teodosie din Focsani

Raluca Manolache
25 iun 2011 1867 vizualizări
Credinciosii din Focsani se vor putea inchina duminica la moastele Sfintului Ierarh Leontie, ce vor fi aduse la Focsani

Racla cu moastele sfinte va fi primita la Biserica "Sfintul Ierarh Teodosie" din zona de sud a orasului, unde credinciosii sint asteptati inca de la primele ore ale diminetii. "Astazi (ieri n.r.) la Manastirea «Rogozu» din Slobozia Bradului credinciosii au avut bucuria sa se inchine la racla cu sfintele moaste ale Sfintului Ierarh Leontie de la Radauti si ale Sfintului Ierarh si Mucenic Teodosie de la Brazi. Au participat foarte multi credinciosi din imprejurimi, iar Sfinta Liturghie a fost oficiata de Epifanie al Buzaului si Vrancei inconjurat de un sobor de preoti si de diaconi. Prin bunavointa Inaltpreasfintiei sale si a parintilor calugari care insotesc sfintele moaste de la Radauti, s-a hotarit ca racla cu sfintele moaste sa mai ramina citeva zile la Focsani spre a putea fi atinse de catre credinciosi", ne-a spus preotul Aurelian Dumitru, parohul bisericii "Sfintul Ierarh Teodosie". Focsanenii pot merge la biserica de duminica dimineata, orele 8.00, pina seara. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.