Social

Farmacistii au negociat contractul cu Casa de Sanatate

Raluca Manolache
25 iun 2011 801 vizualizări
Farmacistii au batut palma cu Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea in privinta contractarii.

Reprezentantii unitatilor farmaceutice au negociat cu Mihai Copaci, seful CAS, contractul pe care ar trebui sa il semneze si in baza caruia ar urma sa elibereze vrincenilor medicamente gratuite si compensate. Oficialii institutiei spun ca farmacistii au stabilit si o serie de clauze contractuale astfel: programul de functionare trebuie afisat obligatoriu la farmacie, respectiv punct de lucru, eventualele erori sau omisiuni corectabile din prescriptiile medicale prezentate de asigurati la farmacie spre a fi eliberate se vor comunica de catre farmacist medicului prescriptor pentru rectificare, vor fi rectificate de catre acesta din urma, fara a fi refuzat asiguratul, eliberarea si decontarea medicamentelor compensate si gratuite se va face in limita fondului aprobat. De asemenea, farmaciile vor trebui sa depuna documentele in baza carora se face decontarea pina la data de sapte a lunii urmatoare celei pentru care s-au eliberat medicamentele. 87 de farmacii din Vrancea vor sa intre in contract cu CAS. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739390 zile, 2 ore, 12 minute
Manolache,trezeste-te...,ce scrii tu acum s-a infaptuit cu mult in urma...,ziar de un leu juma\"\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.