Social

Oferta saraca in locuri de munca

Sorin Tudose
16 iun 2011 1674 vizualizări
Oferta angajatorilor din judet nu este nici in aceasta perioada prea ofertanta. Din cele 116 locuri de munca declarate vacante, 82 se gasesc numai in domeniul confectiilor textile.

Se mai cauta un agent vinzari, doi zidari, cinci betonisti, doi pavatori si un montator de subansamble. Patronii din Vrancea ar mai avea nevoie de un inginer de cercetare in constructiile civile, industriale si agricole, dar si de doi muncitori necalificati la spargerea si taierea materialelor din constructii. Peste hotare, in Spatiul Economic European se cauta mai mult forta de munca calificata. Polonia solicita trei cercetatori asociati, sase cercetatori biomedicali si patru doctoranzi, in timp ce Germania are nevoie de zece asistenti medicali. Spania are si ea nevoie de 20 de ingineri, Italia de doi soferi de autocamion, iar Danemarca de 40 de crescatori de animale. Informatii mai multe pot fi obtinute la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea cu sediul in bulevardul Unirii. Oferta locurilor de munca este valabila pina pe 22 iunie. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
maria, acum 4414 zile, 15 ore, 55 minute, 8 secunde
...nici in confectii nu prea mai gasesti, eu vreau la calcat la interfazic si nu gasesc, poate ma ajuti tu, Ioana.tel.0764770570-Maria.
, acum 739392 zile, 23 ore, 27 minute, 5 secunde
nu e de mirare cu asa conducatori la cj vrancea e normal..ca in vrancea si in focsani investirorii sa vina doar in trecere..nu sa se opreasca sa investeasca..multumin conducatorilir nostri din cj si citeste integral
, acum 739392 zile, 23 ore, 27 minute, 5 secunde
Da sunt cele mai multe locuri in confectii textile, invatati-va sa platiti oamenii. In confectie pleci de acasa dar nu stii in ce zi si ora te intorci acasa.Este o meserie migaloasa si neplatita.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.