Social

Spitalul Dumbraveni vrea sa pastreze si unitatea din Dumitresti

Raluca Manolache
24 mai 2011 1735 vizualizări
Managerul Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbraveni, jr. Costel Negoescu, va merge astazi la Ministerul Sanatatii pentru a prezenta un nou plan de conformare necesar pentru clasificarea unitatii intr-una din cele cinci categorii

Acest nou plan de conformare aduce noi modificari in sensul ca Spitalul din Dumbraveni nu mai doreste sa renunte la sectia exterioara de la Dumitresti, unitate pentru care locuitorii de pe valea Rimnicului au iesit in strada. "Vrem sa raminem si cu spitalul Dumitresti pentru ca este o locatie noua si dispune de toate conditiile pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate. Vom face paturi de psihiatrie si psihosomatici. Personalul va ramine acelasi, inclusiv medicii. S-a luat aceasta decizie pentru ca urmeaza si acreditarea si trebuie respectate actele normative privind asigurarea spatiilor", spune jr. Costel Negoescu. Daca ministrul Cseke Attila va fi de acord cu aceasta modificare, iar spitalul va fi clasificat in categoria V "" monospecialitate, din sectia de la Dumitresti vor disparea paturile de interne. Costel Negoescu arata insa ca in localitate ar urma sa se deschida un centru de permanenta astfel incit bolnavii sa nu aiba de suferit. Sectia exterioara de la Dumitresti a fost construita in ultimii 14 ani si inaugurata in 2010, suma investita fiind de 70 miliarde lei vechi. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.