Social

Nicolai Marascu, manager prin concurs la Spitalul Panciu

Raluca Manolache
21 mai 2011 1112 vizualizări
Modernizarea unitatii este principalul obiectiv al fostului si actualului manager

Economistul Nicolai Marascu este manager al Spitalului din Panciu cu acte in regula dupa ce a promovat ieri concursul organizat de consiliul de administratie al unitatii. Dupa ce a promovat testul grila, Nicolai Marascu a obtinut punctaj de trecere din partea comisiei de examen si la interviul in cadrul caruia a prezentat proiectul de management, proiect ce cuprinde principalele obiective pe care doreste sa le atinga in urmatoarea perioada. "Principalul meu obiectiv este modernizarea spitalului, activitate care deja a inceput si trebuie continuata prin reabilitarea grupurilor sanitare si inlocuirea instalatiilor de apa calda, apa rece si energie electrica, anveloparea, termoizolarea cladirii, inlocuirea acoperisului, dotarea cu aparatura a ambulatoriului integrat al spitalului", a precizat ec. Nicolai Marascu. Comisia de examen a fost formata din membrii consiliului de administratie, presedintele acesteia fiind Iulian Nica, viceprimarul PSD al orasului Panciu. Nicolai Marascu a preluat in interimat sefia Spitalului din Panciu in noiembrie 2009, la citeva luni dupa ce a eliberat functia de director economic de la Spitalul Judetean de Urgenta "Sfintul Pantelimon" Focsani. Spitalul Panciu are 62 de paturi distribuite in cinci sectii: cronici, interne, chirurgie, obstetrica-ginecologie si pediatrie. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.