Social

Se cauta muncitori la spatii verzi

Sorin Tudose
19 mai 2011 803 vizualizări
Piata muncii nu este mai diversificata decit in saptaminile trecute, dar la nivelul judetului, pe linga cele circa 120 de locuri de munca vacante in confectii, exista totusi o cerere de muncitori pentru spatii verzi.

Mai exact, se cauta 14 muncitori pe plantatii si pentru amenajarea zonelor cu iarba. Patronii din Vrancea mai au nevoie si de agenti vinzari, contabili, functionari administrative, ospatari sudori si vinzatori. Europenii cauta mai curind forta de munca calificata. Asadar, la nivelul Spatiului Economic European, Belgia are nevoie de un sef de sectie cu experienta in tricotaj circular si de un electromecanic. Ungaria nu a reusit nici pina acum sa angajeze oameni pentru fabricarea produselor din ceramica, iar Spania solicita mai multi ingineri pe diverse specializari. Oferta locurilor de munca este valabila pina pe 25 mai. Mai multe informatii puteti afla de la reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Bulevardul Unirii. (S. T.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.