Social

Saptamina Nationala a Voluntariatului

Mihaela Beșleagă
11 mai 2011 748 vizualizări
Centrul de Voluntariat Vrancea are un program incarcat de evenimente in aceasta saptamina, dedicata voluntarilor

Vrancea se imbraca pentru voluntariat in perioada 9-15 mai, cind se serbeaza Saptamina Nationala a Voluntariatului, editia a X-a. Sub sloganul "Anul acesta se poarta voluntariatul. Fii la moda, voluntariatul iti vine bine!", peste 200 de organizatii si institutii din toata tara s-au alaturat anul acesta celui mai mare eveniment de recunoastere si apreciere publica a voluntarilor. Si la noi in judet Saptamina Voluntariatului, organizata de Centrul de Voluntariat Vrancea, departament din cadrul Asociatiei Rom pentru Rom, e una plina de evenimente. Azi, la Centrul de Zi "Pinochio" din Panciu, intre orele 14.30-17.30, va avea loc programul "Voluntariatul Face Diferenta", prin care copiii centrului, impreuna cu voluntari de la Liceul Teoretic "Ioan Slavici" vor imparti flori si materiale informative institutiilor din oras si persoanelor aflate pe strada. Joi, la acelasi liceu din Panciu, de la ora 13.00, se va desfasura activitatea "Voluntariatul: Oportunitate de crestere personala, profesionala pentru tineri!". Simbata, Centrul de Voluntariat Vrancea si Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Focul Viu vor merge la Andreiasu, unde pe tot parcursul zilei vor sa "Respectam natura!", prin actiuni de ecologizare si vizitarea unor obiective turistice. Duminica, in colaborare cu Consiliul Judetean si Primaria Panciu, va avea loc in Parcul "Nicolae Balcescu" din Focsani, intre orele 10.00- 18.00, actiunea "Voluntariatul face diferenta: Urmeaza-ne!". Cu aceasta ocazie Centrul de Voluntariat va lansa Ghidul "Oportunitati de voluntariat pentru Vrancea". (Mihaela BESLEAGA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.