Social

Diabetic mort in fata ghiseului unde cerea ajutor sociala

Dan Chiriac
6 mai 2011 1123 vizualizări
Acesta era dependent de insulina si nu isi mai luase tratamentul de doua luni

Un focsanean care suferea de diabet a murit subit, ieri, la Serviciul Public Local pentru Asistenta Sociala (SPLAS) din subordinea Primariei Focsani. Iancu Ionascu, 61 ani, a venit dis-de-dimineata la sediul situat pe strada Stefan cel Mare din Focsani pentru a se interesa de mersul anchetei sociale in cazul sau. Barbatul avea probleme cu diabetul si era dependent de insulina. "Barbatul in virsta de 61 ani a cazut pur si simplu din picioare, in timp ce se afla in holul de la intrarea in SPLAS si a solicitat prezenta unui echipaj de ambulanta pentru acordarea ajutorului medical de urgenta. La fata locului s-a deplasat un echipaj medical care a efectuat manevre de resuscitare timp de 35 minute, fara un rezultat pozitiv, iar la ora 9.00 a fost declarat decesul. Persoana era cunoscuta cu afectiuni cardiace», ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, purtatorul de cuvint de la Politie. Oamenii aflati in imobil in momentul incidentului, dar si angajatii, s-au speriat, dar au incercat sa-l ajute. Din pacate, nici medicii de la ambulanta nu au putut face nimic. Acesta venise la Asistenta Sociala pentru a-si rezolva dosarul pe care-l depusese cu ceva timp in urma. «Respectivul a facut o cerere la asistenta sociala, a intocmit un dosar si astepta o ancheta sociala. Din discutiile avute cu vecinii si rudele a rezultat ca avea diabet, era dependent de insulina, iar de doua luni nu si-a mai facut doza zilnica», ne-a spus si Dan Cazaciuc, purtatorul de cuvint al Primariei Focsani. Trupul barbatului a fost transportat la SML Vrancea pentru efectuarea necropsei. Medicul legist va stabili cauza exacta a decesului. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 20 ore, 7 minute, 6 secunde
Asa moare lumea de comoditatea altora, ca doar diagnostice se gasesc.
, acum 739398 zile, 20 ore, 7 minute, 6 secunde
ASTA este Vrancea in realitate pe care nu o verifica nici o Curte de Conturi ,nici un DNA,nici un alt organism de acest gen..!!Toti factorii decizionali sunt o VARZA cu frunze.
, acum 739398 zile, 20 ore, 7 minute, 6 secunde
Cred ca l-au "omorat" nenorocitii aia de la asistenta sociala!Niste derbedei "portocalii" care menirea lor pe bani publici e sa termine oamenii psihic.Nu mai e mult si vin alegerile, barem asa sa ne citeste integral
, acum 739398 zile, 20 ore, 7 minute, 6 secunde
Asistenta sociala de la Primarie e toata USL !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.