Social

Fosta pacienta a Ambulantei directioneaza 2% pentru salvarea de vieti

Raluca Manolache
6 mai 2011 718 vizualizări
Apelul facut de cadrele de la Ambulanta pentru atragerea celor 2% din impozit pentru Asociatia Salvati o viata nu a ramas fara ecou

La sediul unitatii a ajuns o scrisoare din partea unui cadru didactic pensionar, Aneta Stan, care doreste sa redistribuie cei 2% opriti din pensie. Femeia le-a solicitat celor de la Ambulanta declaratia 230 si a atasat in scrisoare si un timbru in speranta ca va primi un raspuns. "Gestul este de apreciat tinindu-se cont ca aceasta doamna a beneficiat de serviciile Serviciului Judetean de Ambulanta si pentru ca, acum, si-a manifestat intentia de a dona cei 2% din impozitul pus pe pensie. Acesti bani vor fi folositi pentru a creste calitatea serviciilor si multumirea celor ce vor beneficia de ajutorul cadrelor de la Ambulanta", a precizat Emilia Stefanescu, presedintele asociatiei. Cadrele medicale vor merge personal la pensionara pentru a-i inmina declaratia 230. Cei ce doresc sa ajute Ambulanta trebuie sa completeze declaratia 230 si sa directioneze cei 2% catre Asociatia "Salvati o viata". Codul de identificare fiscala este 27802227, cont nr. RO45CRCOX400100000242035 Banca Cooperatista Putna Focsani. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.