Social

Populatia din Negrilesti si Paulesti, mai informata prin ghiseul unic

Raluca Manolache
3 mai 2011 1463 vizualizări
Satenii din comunele Negrilesti si Paulesti vor fi mai bine informati, gratie programelor Uniunii Europene.

Primarul comunei Negrilesti, Ion Vasuian, a prezentat ieri rezultatele proiectului pe bani europeni derulat prin "Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013, codul SMIS al proiectului 11180". Proiectul a fost implementat pe o durata de 12 luni si ieri a ajuns la final, urmind ca toti localnicii din cele doua comune sa beneficieze de proiect prin infiintarea ghiseelor unice care pun la dispozitie informatii utile cu privire la serviciile publice furnizate comunitatii. "Populatia din cele doua localitati va avea acces la internet, informatii rapide cu privire la problemele pe care doresc sa le rezolve, iar problemele cu care se vor confrunta functionarii publici vor fi rezolvate mult mai usor. Valoarea proiectului a fost de 305.643 de lei, din care 98% bani din fonduri UE, din Fondul Social European, iar 2% contributia primariilor Negrilesti si Paulesti", a precizat Ion Vasuian, edilul comunei Negrilesti, coordonatorul de credite al proiectului. In cadrul acestui proiect 11 functionari publici si cinci persoane incadrate ca personal contractual au participat la cursuri de instruire. Tot in cadrul acestui program s-au cumparat softurile privind evidenta starii civile a populatiei si a serviciilor de elaborare pagini web. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.