Social

Trei morti suspecte in 48 de ore

Dan Chiriac
2 mai 2011 780 vizualizări
Un zilier din Rimnicu Sarat a murit in conditii suspecte in timp ce se afla la munca in comuna Slobozia Bradului

Politistii au fost sesizati ca Vasile T., 59 ani, a fost transportat la sectia U.P.U. a Spitalului de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani in stare de coma profunda si a decedat ulterior. în urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat ca acesta a venit pe raza comunei pentru a munci ca zilier. Joi, dupa ce a terminat treaba, acesta a acuzat o stare de moleseala, dupa care a lesinat si nu a mai putut fi adus la viata. Politistii cerceteaza si un alt deces produs simbata dupa-amiaza. Vasile L., 52 ani, din Odobesti, a fost gasit mort pe strada. Barbatul era cunoscut ca ducind un mod de viata parazitar si consumator de bauturi alcoolice, potrivit unei note de presa a Politiei. Tot simbata, Maria C., 62 ani, din comuna Paunesti, a murit in timp ce ara pe cimp. Femeii i s-a facut rau si a cazut din picioare. Medicii nu au putut sa o mai salveze si au constatat decesul. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.