Social

Supraveghetorul acuzat de sex cu o pacienta a dat Spitalul Dumbraveni in judecata

Raluca Manolache
8 apr 2011 761 vizualizări
barbatul de 39 ani acuza ca i-a fost lezata imaginea si vrea doua miliarde lei vechi despagubiri

Supraveghetorul care a fost acuzat la inceputul acestui an ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o pacienta bolnava psihic a dat in judecata Spitalul din Dumbraveni. Nemultumit ca i s-a "patat" imaginea odata cu aparitia acestui scandal, George S., de 39 ani, supraveghetor in sectia psihiatrie a unitatii s-a adresat justitiei in speranta ca ar putea cistiga si ceva bani de pe urma scandalului. Jr. Costel Negoescu, managerul spitalului, spune ca angajatul a dat in judecata spitalul si cere despagubiri de nu mai putin de doua miliarde lei vechi. "Imaginea sifonata este mai mult a spitalului", spune jr. Costel Negoescu. Primul termen al procesului va avea loc saptamina viitoare. Barbatul a mers in instanta chiar daca a fost scos nevinovat din lipsa de probe de comisia interna de ancheta si a fost repus in functie, la spital. "S-a constatat ca in momentul de fata nu avem probe suficiente pentru ca salariatul sa fie sanctionat disciplinar. Am dispus si incetarea valabilitatii dispozitiei prin care salariatul a trecut temporar intr-o alta munca. Probele de la dosar sint insuficiente pentru a stabili gradul de vinovatie", declara la acea vreme managerul spitalului. Nici politistii din Gugesti nu au gasit probe pentru a-l acuza pe barbat de viol, desi initial bolnava spunea ca barbatul a intretinut relatii sexuale cu ea. "Dosarul a fost inaintat la Parchet cu propunere de neincepere a urmarii penale", a precizat inspectorul Catalina Olteanu, de la Biroul de Presa al Politiei. Reamintim ca la sfirsitul lunii februarie barbatul de 39 de ani a fost acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o pacienta cu probleme psihice, tirind unitatea spitaliceasca intr-un scandal. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 7 ore, 6 minute, 10 secunde
Supraveghetorul ar trebui sa se intrebe de ce oare tocmai el a fost \"alesul\" bolnavei psihic care a afirmat ca a intretinut relatii sexuale cu el .De ce nu alte cadre din spital ?Ceva este putred la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.