Social

Dr. Constantin Adochitei, noul comandant al Spitalului Militar

Raluca Manolache
8 apr 2011 4957 vizualizări
Lt. col. dr. Constantin Adochitei va prelua postul de conducere al Spitalului Militar Dr. Alexandru Popescu .

Seful centrului militar de sanatate de la Buzau a trecut de concursul organizat de consiliul de administratie al spitalului in vederea ocuparii postului de comandant, director general. Lt. col. dr. Constantin Adochitei, medic primar chirurgie generala si medic specialist obstetrica ginecologie, a fost singurul candidat validat de comisia de selectie a cadrelor militare ce functioneaza pe linga SMG. Sefia Spitalului Militar a fost vizata si de medicul ortoped-traumatolog Adrian Boicu, acesta insa neprimind unda verde. "Comisia de selectie si ierarhizare a cadrelor militare a avizat favorabil participarea la concurs a lt. col. dr. Constantin Adochitei. Celalalt candidat nu a fost avizat favorabil deoarece trebuia respectat un principiu prevazut in legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare", a precizat lt.col Sorin Ivan, purtatorul de cuvint al Spitalului. Noul comandant isi va intra in drepturi dupa ce ordinul de numire in functie va fi semnat de ministrul Apararii, Gabriel Oprea. Pina la venirea ordinului, postul este ocupat in interimat de col. dr. Horatiu Colea. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 9 ore, 11 minute, 1 secunda
Felicitari d-le doctor!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.