Social

VIDEO!!! Dr. Moise i-a intervievat personal pe sanitarii din spitalele inchise

Raluca Manolache
5 apr 2011 1330 vizualizări
Asistentele, ingrijitoarele si infirmierele au venit la Focsani in speranta ca isi vor gasit de munca la Spitalul Judetean

50 de cadre medicale de la spitalele inchise din Odobesti si Marasesti s-au prezentat ieri la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" pentru a sta de vorba cu dr. Nicolae Moise, managerul unitatii, in vederea obtinerii unui post. Rind pe rind, salariatii au fost supusi unui interviu de selectie, actiune la care a participat si liderul de sindicat Sanitas, Claudiu Grosu. "Incercam impreuna cu Directia de Sanatate Publica si managerii de spitale sa gasim locuri de munca pentru colegii nostri pentru ca deficitul de personal si de oameni specializati in activitatea medicala este cunoscut. Sintem in etapa de redistribuire, iar managerii de spital au discutii cu colegii nostri sa vada unde au lucrat, de cind si cita experienta au in asa fel incit sa gasim solutii pentru toti cei care au nevoie de un loc de munca", a mentionat Claudiu Grosu. Sanitarii au venit la Focsani in speranta ca isi vor gasi aici de munca. "Am muncit 13 ani la Spitalul din Odobesti si sper ca treaba sa fie buna. Inchiderea spitalului am primit-o cu mare greutate pentru ca si eu si celelalte colege am pus foarte mult suflet acolo", a spus Ionelia Maria Carp. Cei peste 60 de salariati din sectorul medico-sanitar au facut cereri de redistribuire atit la Spitalul din Focsani, cit si la Panciu, Vidra, Adjud si Ambulanta. Din pacate nu vor fi locuri pentru toti. "Cu personalul TESA si auxiliar este o problema, dar s-au facut discutii si pentru o parte din dumnealor am credinta ca se vor rezolva lucrurile", a spus asistenta Gina Dumitriu, fosta sefa de sindicat de la Odobesti. La redistribuire s-a prezentat si o parte din personalul TESA. "Nu mai avem nici o speranta pentru ca nu toata lumea va fi distribuita, ca sa fim siguri ca o sa avem un loc de munca", a mentionat Cristina Dina, una dintre bucataresele de la Spitalul Odobesti. Potrivit centralizarilor, 46 de cadre vor munci la Spitalul din Focsani, cinci la Ambulanta, 12 la Adjud, cinci la Panciu si un salariat la Vidra. (Raluca MANOLACHE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.