Social

2% pentru SMURD poate aduce salvarea vietilor

Raluca Manolache
19 mar 2011 780 vizualizări
Redirectioneaza cei 2% din venit catre SMURD!

Acesta este mesajul transmis de Fundatia pentru SMURD care a demarat o campanie de informare pentru atragarea celor 2% in vederea achizitionarii unui avion medical pentru urgente. în acest sens, paramedicii SMURD de la ISU vor fi la sfirsit de saptamina in centrele comerciale din Focsani si Adjud pentru a solicita cei 2% in beneficiul salvatorilor de vieti. "Achizitionarea unui astfel de aparat de zbor, dotat ca atare, gindit pentru a fi o "ambulanta aeromedicala" care sa puna la dispozitia medicilor si asistentilor care il deservesc tot ce este nevoie pentru protejarea vietii pacientului, presupune insa un efort financiar mai sustinut si mai multa bunavointa din partea societatii civile. Cu totii putem sprijini acest demers, in primul rind prin directionarea celor 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre Fundatia pentru SMURD", este mesajul ISU Vrancea. In 2010, SMURD a pus in practica acest deziderat prin inchirierea unui astfel de avion. Acest lucru a dus deja la executarea de misiuni umanitare, pentru salvarea a peste 40 de vieti, dintre care 13 copii. Informatii suplimentare despre proiect gasiti pe site-ul www.isujvn.ro. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 14 ore, 6 minute, 51 secunde
Cum sa primeasca 2% SMURD-ul cand prostii fac coada la masnastiri Marea majoritate a patronilor au virat 2% catre manastiri care nu mai stiu ce sa mai faca cu atatea bani.....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.