Social

Apel umanitar pentru victimele din dezastrului din Japonia

Sorin Tudose
16 mar 2011 836 vizualizări
Nu exista sume mici. Niponii au nevoie de sprijinul tuturor natiunilor

Crucea Rosie Romana face un apel umanitar catre toti cetatenii sa vina in sprijinul victimelor din Japonia, tara care a fost zguduita "din radacini" si care a fost lovita apoi si de valuri uriase de apa la finele saptaminii trecute. Ambasada Japoniei in Romania, prin Hiroshi Kudo, sef al Depatamentului Politic, a solicitat in cadrul unei vizite oficiale la sediul central al Crucii Rosii Romane, ca toate fondurile de ajutorare a victimelor cutremului din Japonia sa se faca prin conturile deschise de institutia de caritate. Conturile bancare in care se pot face donatii sint RO02BRDE410SV61136934100 pentru moneda nationala si RO33BRDE410SV06871604100 pentru Euro. Conturile sint deschise la BRD. De asemenea, campania "Ajutor pentru Japonia" presupune punerea la dispozitia populatiei a serviciului de restabilire a legaturilor de familie cu rudele aflate in Japonia, prin mesaje de Cruce Rosie. Sumele colectate vor fi utilizate de catre Crucea Rosie Japoneza pentru adaposturi temporare, restabilirea furnizarii apei potabile si a faciltatilor sanitare, precum si oferirea de asistenta medicala si suport psihologic sinistratilor. Va reamintim ca pe 11 martie a.c., un cutremur de 9 grade pe scara Richter a lovit Coasta de Est a Japoniei, declansind un tsunami cu valuri de peste 7 metri inaltime, care a provocat o tragedie umanitara de proportii. Nu exista sume mici. Niponii au nevoie de tot sprijinul nostru si al tuturor natiunilor. (Sorin TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 12 ore, 55 minute, 15 secunde
nu am bani dar ma ofer voluntar 30-60 zile pentru ajutor... chiar si mai mult...
, acum 739371 zile, 12 ore, 55 minute, 15 secunde
AR TREBUI SA DESCHIDA O LINIE TELEFONICA PENTRU DONATII, ESTE MAI GREU SA JUNGI LA BANCA SA DONEZI CEVA, ASA AR CONTRIBUI MAI MULTI OAMENI DARNICI LA NECAZUL ACESTOR OAMENI
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.