Social

Si-a bagat copiii in spital si apoi a ajuns la psihiatrie

Raluca Manolache
7 mar 2011 1679 vizualizări
Copiii au fugit in picioarele goale de acasa de frica propriului tata care iI batea u fratii au fost internati in sectia de chirurgie infantila u tatal agresiv a fost ridicat de politisti si dus la psihiatrie

Monstru cu chip de tata!Trei frati din comuna Cimpineanca au fost adusi de urgenta simbata la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani dupa ce au simtit pe propria piele furia propriului parinte. Cristian E., 14 ani, Alexandru E., 10 ani, si Andrei E., 9 luni au avut nevoie de tratament medical de specialitate dupa ce au fost agresati de tatal lor Sorin E.. Totul s-a intimplat in jurul orei 16.00 cind cei trei frati au fugit de acasa, desculti. Dupa ce au scapat din miinile tatalui, care se pare ca era baut bine, copiii au venit in picioarele goale pina la Focsani, in Piata Moldovei, unde lucreaza mama lor. Femeia, speriata de cele intimplate, a pus imediat mina pe telefon si a apelat numarul unic de urgenta 112 pentru a solicita ajutor. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD ce i-a dus pe cei trei copii la Spital. Dr. Cornel Tiu, medic UPU, spune ca baiatul de 14 ani a fost diagnosticat cu traumatism cranian inchis cu hematom epicranian, baiatul de 10 ani prezenta o plaga contuza sprincenara, iar copilul de 9 luni avea un traumatism cranian minor. Cei trei copii au fost internati in sectia de chirurgie pediatrica unde se afla sub supraveghere. Pe fir au intrat si politistii care s-au deplasat la domiciliul tatalui agresiv. Acestia l-au gasit pe Sorin E. foarte nervos si recalcitrant. "In urma sesizarii primite politistii din localitate s-au deplasat la locuinta barbatului. Avind in vedere starea in care se afla, barbatul a fost condus la Spitalul Judetean din Focsani fiind internat in sectia de psihiatrie. Pina in acest moment nu a fost inregistrata nici o plingere impotriva acestuia", a precizat subinspectorul Catalina Olteanu, de la Biroul de Presa al Politiei. Ramine de vazut daca mama celor trei micuti va depune plingere impotriva celui ce a uitat ce inseamna dragostea de tata. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.